Αρχική arrow Ανακοινώσεις arrow Τα ΤΕΙ Κλείνουν

Τα ΤΕΙ Κλείνουν

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2013

Για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι που κρατούν την τύχη του νησιού μας στα χέρια τους και παρά τις δεσμεύσεις τους και τα μεγάλα λόγια που έλεγαν τα κατάφεραν μια χαρά.....

«ΤΑ ΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ» οριστικά .
Εμείς το είχαμε προβλέψει αλλά πιστέψαμε στα μεγάλα λόγια που μας συνέστησαν υπομονή και να περιμένουμε τις εξελίξεις που θα ήταν ευνοϊκές για το νησί μας και όχι καταστροφικές τόσο στον οικονομικό τομέα  όσο και στο κοινωνικό γίγνεσθαι .
Γυρίζουμε 30 χρόνια τουλάχιστον πίσω εκεί που μας οδήγησαν οι συγκεκριμένες πολιτικές των κυβερνώντων που δεν είχαν την τόλμη και το ανάστημα να διασφαλίσουν το αυτονόητο για το νησί μας, δηλαδή το να παραμείνει το νησί μας ζωντανό και όχι να γυρίζουμε χρόνια πίσω.

Τους καλούμε έστω και αυτή τη στιγμή να έχουν την  ευθιξία να παραιτηθούν όλοι και να αφήσουν τα παιχνίδια . Ο ένας πρόεδρος παραιτείται  αλλά δίνει την παραίτηση του στην διάθεση του υπουργού, άραγε ποιού υπουργού,  και όχι στο διοικητικό συμβούλιο, οι άλλοι στην διάθεση του Δημάρχου και άλλοι στην διάθεση του Περιφερειάρχη.
Ας αφήσουν τα παιχνίδια και ας κάνουν το αυτονόητο: να φύγουν τώρα.

Το σχέδιο Αθηνά το γνωρίζουν  η διοικούσα επιτροπή , τόσο  η Δημοτική Αρχή   όσο και η περιφέρεια εδώ και τρία χρόνια , το είχε φέρει τότε η υπουργός παιδείας Διαμαντοπούλου και το άφησαν στην τύχη του . Θα έπρεπε να  έχουν διασφαλίσει την παραμονή του ΤΕΙ και όχι να τρέχουν τελευταία στιγμή με τα γνωστά αποτελέσματα.

Γυρίσατε την Κεφαλονιά πολλά χρόνια πίσω είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι στο να διαχειριστείτε τα σοβαρά προβλήματα αυτού του τόπου όπως φάνηκε τώρα. Πάρτε την κομματική σας ταυτότητα πίσω θα σας χρειαστεί.


Αργοστόλι    20- 3-  2013


Ο  πρόεδρος

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος

< Προηγούμενα Επόμενα >