Αρχική arrow Ανακοινώσεις arrow Συνάντηση του συλλόγου με τον δήμαρχο & Αντιδήμαρχο για τα ΤΕΙ και τους κοινοχρηστους χώρους

Συνάντηση του συλλόγου με τον δήμαρχο & Αντιδήμαρχο για τα ΤΕΙ και τους κοινοχρηστους χώρους

Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου «Η κράνη» ενημερώνει τους επαγγελματίες και εμπόρους της πόλης ότι πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον αντιδήμαρχο κ. Σάββα Σαβάογλου με κύρια θέματα : 1) τα ΤΕΙ και 2) τους κοινόχρηστους χώρους .

Στο πρώτο θέμα ο πρόεδρος του συλλόγου ζήτησε τόσο από τον  δήμαρχο όσο και από τον αντιδήμαρχο να εντείνουν τις προσπάθειες ώστε να μην φύγουν τα τμήματα των ΤΕΙ καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν καταστροφικό για το νησί τόσο σε οικονομικό όσο και αναπτυξιακό τομέα. Θα ήταν σαν να απομονωνόταν η Κεφαλονιά από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα μας γυρίσει τριάντα χρόνια πίσω. Ο σύλλογος διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος θα είναι δίπλα του για το καλό της Κεφαλονιάς.

Στο δεύτερο θέμα  των κοινόχρηστων χώρων δόθηκε η διαβεβαίωση από την δημοτική αρχή ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό στο θέμα των προστίμων ώστε να μην πληγούν οικονομικά οι επαγγελματίες. Θα είμαστε σε συνεχής επαφή καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου τους ανέφερε τα δύσκολα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και βρήκε απέναντι την απόλυτη κατανόηση των προβλημάτων και την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του δημάρχου όσο και του αντιδημάρχου. Ο σύλλογος θα βρίσκεται σε συνεχής επαφή με τον δήμο και θα ενημερώνει τους επαγγελματίες για ότι συμβαίνει.

Αργοστόλι 2 . 2.  2013

Ο πρόεδρος

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος.

< Προηγούμενα Επόμενα >